fbpx

* BREZPLAČNA POŠTNINA PRI NAKUPU NAD 50€ *

BREZPLAČNA POŠTNINA PRI NAKUPU NAD 50€

NAŠA ZGODBA

Začela se je že pred leti, ko smo iz radovednosti poskušali izdelati naravno milo in si z njim pomagati pri težavah s kožo. Poskusnih zajčkov s težavami je bilo v družini dovolj – problematična najstniška koža, dermatitis, suha koža, nežna otroška koža, pa še kaj bi se našlo. Milu so sledili še drugi izdelki.

Pozitivni rezultati so se pokazali kmalu, tudi novica o različnih domačih naravnih izdelkih se je hitro razširila. Zanimanje prijateljev za naše prve izdelke se je začelo povečevati, s tem pa se je povečala naša želja po ustvarjanju, izpopolnjevanju in preizkušanju novih izdelkov.
In takrat je nastala naravna kozmetika Tela.

Kozmetika Tela je z ljubeznijo izdelana slovenska naravna kozmetika. Odlikujejo jo skrbno izbrane naravne sestavine. Pri izdelavi uporabljamo predvsem hladno stiskana olja, različna masla, izdelke pa obogatimo s kakovostnimi eteričnimi olji, glino, zelišči pridelanimi na domačem vrtu… Izdelki linije Tela so namenjeni negi zdrave, občutljive in poškodovane kože. Izdelani so ročno in v manjših serijah s katerimi zagotavljamo, da so na trgu vedno sveže izdelani izdelki.

Glede na to, da nam je zelo pomembno kakšne izdelke uporabljamo in dajemo na trg, naši izdelki ustrezajo vsem zahtevanim standardom s področja naravne kozmetike in imajo izdelane ocene varnosti.

Prepričani smo, da boste v naši ponudbi našli nekaj za Vas ali Vaše najbližje.